Η εγκατάσταση μηχανήματος POS δεν είναι μονόδρομος

Τον τελευταίο καιρό έχουμε μάθει τόσα πολλά για τα POS ώστε έχουμε γίνει ειδικοί. Ανακαλύψαμε τις λύσεις που προσφέρουν οι εταιρείες, τις χρεώσεις, ακόμα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τερματικών συσκευών. Όλα αυτά είναι πολύ ωραία. Αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που ο επαγγελματίας έχει χαμηλό τζίρο με κάρτες, ώστε ένα POS δεν του είναι απαραίτητο καθημερινά, αλλά και πάλι, θέλει να έχει τη δυνατότητα να κάνει περιστασιακές χρεώσεις POS χωρίς καμία δέσμευση; Και ακόμα παραπέρα, τι γίνεται όταν ακόμα και ένας ιδιώτης θέλει να εισπράξει χρήματα από κάρτα;

Η λύση είναι Free POS. Μια νέα υπηρεσία από το Viva Wallet που είναι εδώ για να στηρίξει τον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη. Το Free POS είναι μία επαναστατική λύση για χρέωση όλων των τύπων καρτών που δεν μας υποχρεώνει να αγοράσουμε τερματικό και δεν μας υποχρεώνει σε συνδρομή. Μας προσφέρει όμως όλες τις λύσεις POS με ένα απλό τηλεφώνημα ή με μερικά κλικ στον υπολογιστή ή το κινητό μας. Σε ποιους απευθύνεται το Free POS; Σε επαγγελματίες, ελεύθερους επαγγελματίες αλλά για πρώτη φορά ακόμα και σε ιδιώτες.

Ειδικότερα για επαγγελματίες & ελεύθερους επαγγελματίες:

  • Το Free POS μπορεί να εξυπηρετήσει επαγγελματίες που δεν τους συμφέρει η αγορά ενός POS γιατί έχουν χαμηλό τζίρο από κάρτες.
  • Επαγγελματίες που έχουν ήδη POS αλλά πολλές φορές δεν λειτουργεί σωστά και καθυστερεί την σειρά στο ταμείο.
  • Επαγγελματίες που χρειάζονται POS αλλά θέλουν πρώτα να κάνουν ένα “test drive” στην υπηρεσία προτού καταλήξουν σε μία μόνιμη λύση.
  • Ελεύθερους Επαγγελματίες που δεν έχουν φυσικό κατάστημα αλλά η αγορά τους υποχρεώνει μερικές φορές να πληρώνονται με κάρτες.
Top